"Я Майбутнє України"

ЛАКІБУКС

banner

15 вересня на Форумі видавців у Львові презентують першу книжку ЛакіБукс!

15 вересня на Форумі видавців презентують перше видання ЛакіБукс!

15 вересня о 18.00 у Першій Львівській Медіатеці відбудеться презентація першої виданої книжки благодійного проекту ЛакіБукс – «Тесла та машина на космічній енергії». Це видання також стане ПЕРШОЮ книжкою для підлітків про геніального науковця 20 століття українською мовою!

15 вересня на Форумі видавців у Львові презентують першу книжку ЛакіБукс!

Мрійник, геній, винахідник та альтруїст. Нікола Тесла – батько багатьох техно­логій, якими ми користуємося щодня. Він винайшов змінний струм та елек­тродвигуни, радіозв’язок та пульт дистанційного керування. Навіть радар та літаки вертикального злету спроектував наш неймовірний Нікола. Після низки корисних винаходів Тесла направив свої сили на дослідження системи, здатної надати всій планеті невичерпне джере­ло екологічно чистої та абсолютно безплатної енергії! Твір розповість про його життя, історію його перемог і поразок. 

Книжку презентуватимемо спільно з видавництвом К.І.С. на 24 Форумі видавців у Львові, найбільшому літературному заході Центрально-Східної Європи. З нагоди такої події ЛакіБукс отримав листа від відомого італійського автора Луки Новеллі з побажаннями надихатися життям і науковими пошуками найвизнач­нішого вченого 20 століття:

Нікола Тесла був далекоглядним, але також конкретним вченим. Він фантастичний чоловік, дійсно, свого роду науковець-фантастика. Його персонаж найбільше нагадує Леонардо да Вінчі, з такими феєрверками, як вибух ідей та інновацій. Нікола Тесла жив століття тому і досі кожен день ми використовуємо його винаходи. Більше того, це стимулює нас до продовження його шляху, створюючи нові винаходи для кращого майбутнього. Це також моє побажання моїм українським друзям: побільше вам "спалахів геніальності"!

15 вересня на Форумі видавців у Львові презентують першу книжку ЛакіБукс!

Під час презентації ЛакіБукс також буде проанонсувано ще одну унікальну книжку для підлітків – першу книжку про біотехнології молодого українського автора Аліни Штефан. Усе найцікавіше і найсучасніше у біотехнологіях - від нових ліків від невиліковних хвороб до можливості відновити життя вимерлих тварин - буде описано у жанрі пригодницької історії. І також з елементами коміксів!

Перша книжка про біотехнології для підлітків Аліни Штефан вийде в рамках ЛакіБукс!

ЛакіБукс - проект з видавництва і поширення науково-популярної літератури для підлітків, заснований БФ "Я Майбутнє України" у партнерстві з IT-компанією Lucky Labs. Благодійний проект такого масштабу стартує вперше і розрахований на довгостроковий термін. Мета ЛакіБукс - інтелектуальна українізація підлітків, тож Теслу, як і наступні книжки проекту, розвезуть по дитячих бібліотеках сходу України. Про наші перші здобутки і глобальні плани читайте у свіжому інтерв'ю керівника благодійного фонду Марти Левченко

Поки ж чекаємо вас на Форумі видавців у Львові:

15 вересня, п'ятниця,

18.00-18.45,

Перша Львівська Медіатека (Мулярська, 2а),

Презентація першого видання благодійного проекту ЛакіБукс.

15 вересня на Форумі видавців у Львові презентують першу книжку ЛакіБукс!

Новини