"Я Майбутнє України"

ЛАКІБУКС

banner

Як влаштувати дитині корисні канікули?

Як влаштувати підлітку корисні канікули?

24 червня благодійний проект ЛакіБукс візьме участь у найбільшому молодіжному фестивалі Youthday '17, що проходитиме з нагоди Дня молоді у Маріїнському парку Києва.

Понад 100 молодіжних та студентських організацій представлять свої ініціативи у рамках програми фестивалю на 15 локаціях. Організатори претендують на встановлення рекорду України з найбільшої кількості залучених громадських об’єднань. Захід має стати найбільшою платформою для спілкування та єднання молоді. «Кожен з нас має цікавий досвід. Кожен з нас з чогось починав. Кожен з нас різний. Але всі ми прагнемо зробити нашу країну кращою», - відзначають організатори на сторінці заходу у фейсбуці. У програмі гучний концерт, виступи відомих поетів та лекторів, ігрові та спортивні зони, експозиції сучасних художників, майстер-класи та тренінги, надзвичайний фудкорт, величезна алея молодіжних ініціатив, кінопоказ на пуфах та багато іншого. Вперше День молоді в Києві організовує сама молодь спільно з Київським молодіжним центром, Управлінням молоді та спорту, за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

ЛакіБукс опановує лекторій Дитячої алеї і проведе для батьків майстер-клас з організації корисних канікул. Наш спікер – член Ради експертів ЛакіБукс, відомий психолог і бізнес-тренер, президент Асоціації практичних психологів Євген Мірошніченко. «Ми як батьки здатні підтримати і розвинути в дитині головну рису – здатність до самоосвіти, - каже Євген. – Направити дитину в потрібне русло, навчити її любити знання і проявляти інтерес до навколишнього світу, щоб черпати в ньому натхнення і знайти своє місце, - ось найпростіше і найважливіше, що ми можемо для неї зробити».

Як влаштувати підлітку пізнавальне дозвілля на канікулах? Чим у цьому можуть допомогти принципи ейдотехніки та сингапурська математика? Як розвинути в дитині не лише креативність, а й комунікабельність? Приходьте з дітьми о 12.00 у Дитячу алею! Буде дуже пізнавально, часом грайливо і неабияк практично!

Дата – 24 червня, 12.00

Локація – Маріїнський парк, Дитяча алея

Тема – ЛакіБукс рекомендує: Як влаштувати дитині корисні канікули?

Новини