"Я Майбутнє України"

ЛАКІБУКС

banner

До опікунської ради ЛакіБукс приєднався Олег Скрипка

До ради експертів ЛакіБукс приєднався Олег Скрипка

До групи експертів, що допомагатимуть організаторам проекту ЛакіБукс обирати книги для видання та поширення, приєднався Олег Скрипка.

"Я завжди виступав, виступаю і виступатиму за культурну, інтелектуальну українізацію, - зазначив відомий музикант Олег Скрипка. - Саме тому я долучився до цього проекту. На щастя, вітчизняної книги з кожним роком стає все більше. Однак досі не вистачає науково-популярних книг українською мовою. Особливо для дітей та підлітків. Дефіцитом є саме просвітницька, науково-популярна література для дітей, тому що, як правило, її видавництво - справа неприбуткова. І тут як завжди повинні зробити перший крок свідомі українці і допомогти».

ЛакіБукс - перший всеукраїнський благодійний проект видавництва та поширення науково-популярної літератури для підлітків. Організатори проекту - благодійний фонд «Я Майбутнє України» та IT-компанія Lucky Labs. Фонд фінансує видавництво книг, презентації та безкоштовне поширення. Авторів та тематику обирає Рада експертів. Сьогодні це: музикант Олег Скрипка, президент Асоціації практичних психологів Євген Мірошніченко.

Водночас обирати авторів, теми та закордонні книжки ЛакіБукс пропонуватиме і самим підліткам – через опитування у соціальних мережах проекту та під час зустрічей з дітьми. Таким чином чи не вперше в Україні стартує інтерактивний видавничий проект просвітницького спрямування.

Новини