"Я Майбутнє України"

ЛАКІБУКС

banner

ЛакіБукс на Дитячому форумі

ЛакіБукс відвідав найбільший дитячий книжковий фест «Дитячий форум»

Зустрічі з письменниками, майстер-класи, ігри, наукові досліди та великий просторовий космічний квест проходили протягом перших чотирьох днів літа у Львівському Палаці мистецтв. Цього року книжковий фест перетворився на Космічну Галактику, де вирували різноманітні розважальні та пізнавальні заходи. За словами організаторів, програма форуму складена так, що усе відбувається довкола книги, і вона постає у своєрідній 5D реальності, щоб діти бачили, що книга – це сучасно, цікаво, різноманітно, інтерактивно і просто захоплююче.

ЛакіБукс на Дитячому форуміЛакіБукс на Дитячому форумі

ЛакіБукс як проект науково-популярної літератури не міг оминути таку подію і не лише налагоджував співпрацю з майбутніми партнерами, а й разом з підлітками проходив квести та шукав відповіді на питання ролі Людини у Всесвіті.

ЛакіБукс на Дитячому форуміЛакіБукс на Дитячому форумі

Дитячий форум проводиться у Львові з 2007 року і щоразу його відвідують понад десять тисяч дітей та батьків, а також освітян з усієї країни. Цього року на заході було представлено півсотні видавництв, бібліотек та наукових організацій. Українські видавництва представили свої книжкові новинки та хіти продажів попередніх років серед художньої літератури, коміксів, розмальовок та енциклопедій. Втім, відмічають великий попит на підліткову літературу, особливо жанру нон-фікшн.

ЛакіБукс на Дитячому форумі

Дякуємо місту літератури ЮНЕСКО за теплий прийом і до зустрічі на Львівському Форумі видавців 14 вересня.

Новини