"Я Майбутнє України"

ЛАКІБУКС

banner

ЛакіБукс запрошує на презентацію на найбільшій книжковій виставці країни

ЛакіБукс запрошує на презентацію на найбільшій книжковій виставці країни

Всеукраїнський благодійний проект з видавництва і поширення науково-пізнавальних книжок для підлітків ЛакіБукс презентують на «Книжковому Арсеналі» 19 травня.

У рамках Нон-фікшн марафону Дитячої програми про актуальність такої просвітницької інціативи в інтерактивному форматі  говоритимуть музикант Олег Скрипка та президент Асоціації практичних психологів Євген Мірошніченко, які є членами опікунської ради проекту. Організатори – благодійний фонд «Я Майбутнє України» на чолі з відомим в країні волонтером Мартою Левченко та IT-компанія Lucky Labs.

ЛакіБукс - це не енциклопедична література, а сучасні книжки наукового змісту та прикладного спрямування як вітчизняних, так і зарубіжних авторів. До проекту запрошуються авторитетні письменники та науковці, кращі перекладачі, ілюстратори, психологи, освітяни та популярні вітчизняні видавництва. ЛакіБукс охоплюють широкий спектр тем: від природи гормонів до правил формування свого бюджету. Усе, що може цікавити сучасних непосид у сучасному технологічному світі. Цікаво і нестандартно, доступно і без дидактизму, з яскравою інфографікою та інтерактивом. Майданчик «Книжкового Арсеналу» - найбільшого літературно-мистецького фестивалю Східної Європи - дозволить підтримати тренд нового підходу до популяризації науки серед підлітків. Локальне ж завдання ЛакіБукс – інтелектуальна українізація молодого покоління.

Антон Іванов, менеджер проектів IT-компанії Lucky Labs: «Розуміння законів світу та суспільства допомагає дитині вирости гармонійною особистістю. Вдало обрати професію, стати успішною та щасливою. Особливо це актуально для підлітків. Ми хочемо допомагати появі українських Ілонів Масків».

Видані в рамках проекту паперові книжки отримають діти - підопічні організаторів-благодійників, також книги розвезуть по дитячих бібліотеках сходу України. Також певний час електронні версії виданих книг будуть доступні всім на безоплатній основі. В соцмережах на підлітків очікують інтерактивні конкурси за мотивами книжок, а в офлайні – різноманітні лекції, воркшопи, зустрічі з авторами, науковцями та усіма цікавими учасниками Проекту.

Локація – Мистецький Арсенал, сцена залу «Папір»

19 травня, 11.00.

Для преси – 099 962-80-04

Новини