"Я Майбутнє України"

ЛАКІБУКС

banner

У Раду експертів ЛакіБукс увійшло об`єднання підлітків та молоді Teenergizer

У Раду експертів ЛакіБукс увірвалися тінейджери!

Teenergizer – це не просто об'єднання підлітків та молоді. Це організація, створена самими підлітками для підлітків. Причому охоплює проект не лише Україну, а й інші країни Східної Європи та Центральної Азії.

За три роки існування Teenergizer налагодило співпрацю з міжнародними організаціями, зокрема з Дитячим фондом ООН - UNICEF. Своїм завданням активісти бачать створення світу, у якому кожен підліток зможе всебічно реалізуватися. Тому постійно організовують різні тренінги, стажування, опитування, випускають просвітницьку літературу і навіть створюють спеціальні мобільні додатки. У Раду експертів ЛакіБукс увійшла соціальний активіст, ілюстратор та майбутня студентка Лада Нужна:  

Teenergizer увійшов у Раду експертів ЛакіБукс

Я багато разів бачила, як проекти “для підлітків” зазнають краху, тому що думку самих підлітків не спитали. Мені здається, ЛакіБукс - перший в Україні проект, який вирішив спитати саму молодь: “А що вам було б цікаво читати?”. Тож книги виходитимуть настільки сучасні, наскільки сучасні й самі підлітки. У свою чергу намагатимуся зробити все, щоб в Раді експертів була почута думка кожного підлітка в Україні :)

Тож відтепер теми, жанри і навіть ілюстрації книжок поряд з дорослими фахівцями Ради експертів визначатиме також підліткова фокус-группа.

У Раду експертів ЛакіБукс увійшло об`єднання підлітків та молоді Teenergizer

У кінці жовтня ЛакіБукс разом з Teenergizer візьме участь у спеціальній конференції з питань підлітків, яка пройде у Києві під егідою Дитячого фонду ООН UNICEF. А вже 2 вересня проект долучиться до першої науково-популярної конференції Brain&Ukraine, співзасновник якої Міріам Драгіна, відома журналістка та популяризатор науки, також увійшла в Раду експертів ЛакіБукс. Наразі серед експертів музикант Олег Скрипка, президент Асоціації практичних психологів Євген Мірошніченко, науковець Інституту космічних досліджень Тетяна Ковальчук-Скороход та реформатор публічних бібліотек Вероніка Селега.

Новини