"Я Майбутнє України"

ЛАКІБУКС

banner

ЛакіБукс зустрівся з вихованцями інтернатів

ЛакіБукс зустрівся з вихованцями інтернатів та дітьми з інвалідністю

На найбільшому благодійному дитячому фестивалі країни «Буковинська мрія» проект ЛакіБукс зустрівся з особливою категорією своїх майбутніх читачів.

31 травня дитячий табір, який розташувався у туристичному комплексі Мигово Чернівецької області, відвідав автор першої книжки, що вийде в рамках проекту, – Дмитро Кузьменко. Письменник відомий як Кузько Кузякін і має авторитет майстра дитячого нон-фікшену. Перша книжка ЛакіБукс буде присвячена математиці, тож і зустріч з дітьми базувалася на математичних конкурсах та задачках на кмітливість.

ЛакіБукс на Буковинській мрії
ЛакіБукс на Буковинській мрії

«Задачі – це справжня пригода, адреналін змагання, перемоги, поразки і багато драйву. Сьогодн було дуже багато драйву. Якщо точніше, гугол гігабайтів драйву. А гугол, як відомо, – це число зі 100 нулями. Тобто в 100 квінтильйонів разів більше за кількість атомів у Всесвіті. Власне, приблизно про це й буде наступна книжка», – ділиться враженнями Дмитро Кузьменко.

ЛакіБукс на Буковинській мрії

ЛакіБукс на Буковинській мрії
Найактивніші підлітки отримали в подарунок від автора його популярну «Білу трішки чорну-пречорну книжку», а всі учасники зустрічі – фірмові значки ЛакіБукс.

Буковинська Мрія – щорічний благодійний дитячий фестиваль, який проводиться благодійним фондом «Я Майбутнє України» вже вдев'яте. Понад 800 дітей з інтернатів та сиротинців з усієї країни приїхали до Мигово цього року. ЛакіБукс – перший видавничий проект фонду, що реалізується за підтримки ІТ-компанії Лакі Лабс.

 

Новини