"Я Майбутнє України"

ЛАКІБУКС

banner

До дня Св. Миколая -Тесла в електронній версії!

До дня Св. Миколая – Тесла в електронній версії!

Наше перше видання “Тесла та машина на космічній енергії” тепер можна скачати в електронному вигляді, та ще й безкоштовно! Активісти ЛакіБукс – представники БФ “Я Майбутнє України” та IT-компанії Lucky Labs – вже презентували книгу і передали примірники в бібліотеки та школи-інтернати у Донецькій, Луганській, Харківській та Запорізькій областях. Тепер місія остаточно завершена: як і анонсували, книжка стала доступною усім охочим до наук-попу підліткам!

Ми відвезли “Теслу” на Донбас та в інші переважно російськомовні регіони. Однак від початку проекту ми прагнули зробити так, щоб книгу змогло прочитати якнайбільше дітей, – розповідає голова БФ “Я Майбутнє України” Марта Левченко. – Сьогодні ми виконали це завдання. Зазвичай малюки на Миколая отримують цукерки, іграшки. А ми разом з Лакі Лабс даруємо підліткам яскраву книгу, що буде заохочувати дітей до науки.

До дня Св. Миколая - електробук про Теслу!

Проект ЛакіБукс та видавництво “К.І.С.”, в якому вийшла друкована книга, домовились із правовласниками і офіційно, із захистом авторських прав, оприлюднили книгу в мережі інтернет. Віднині 2 тисячі примірників науково-популярного коміксу про видатного винахідника у форматі pdf доступні для завантаження на комп'ютери, планшети, та смартфони в “Google Книги” та “Google Play Книги”

Книга “Тесла та машина на космічній енергії” – це не просто історія та картинки. Ілюстрації в книзі пояснюють та доповнюють текстову частину. Тому нам, а також ілюстраторам та правовласникам було важливо зберегти початкову посторінкову концепцію історії. Найбільше для цього підійшов формат pdf. Це не стандарт для електронних книг, але у нашому випадку саме цей формат повністю передає динаміку, ілюстрації та авторський задум на будь-якому електронному пристрої, – розповідає директор видавництва “К.І.С.” Юрій Марченко.

Ну а вже зовсім скоро ЛакіБукс презентує ще два видання у жанрі нон-фікшн для підлітків: #Щотакематематика відомого дитячого письменника Дмитра Кузьменка та першу українську книгу про біотехнології “Літо довжиною в ДНК” лікаря, журналіста і письменниці Аліни Штефан.

 

Новини